Imagen de restaurante

Tunateca

Avinguda Diagonal, 439, 08036 Barcelona

Menú gastronòmic

El nostre menú més complet ofereix un viatge gastronòmic per les diferents parts de la tonyina roja. La cuina japonesa i mediterrània conviuen majoritàriament en aquest menú on el nostre protagonista presenta diferents coccions.

Aperitius

∙ Profiterola de sobrassada de tonyina amb glacejat de mel ∙ Macaron farcit de ganache de cor ∙ Cebiche de ventresca i ostra amb escuma de pisco sauer ∙ Caputxino Tunateca

Visió japonesa

∙ Trilogia tradicional de sashimi Balfegó: akami, chutoro i otoro ∙ Nigiri d’akami amb alga kombu blanca ∙ Nigiri de chutoro amb shichimi togarashi ∙ Nigiri d’otoro yuzukosho ∙ Gunkan d’otoro tamago curat en soia

Entrants

∙ Carpaccio de chutoro amb tòfona d’estiu, vinagreta de bolet dels Pirineus i gelat de pinyons ∙ Tàrtar d’akami amb burrata, crema de tomàquet i parmesà, olivada i mostassa d’alfàbrega

Plats principals

∙ Tonyina amb mole poblano amb ganache de foie, aire de plàtan especiat i cruixent de peus de porc ∙ Orella de tonyina amb esferificació d’olla i fons de callos a la madrileña ∙ Ventresca a la planxa amb all negre, ceba tendra i vainilla

Postres

∙ Cafè, cacau i ametlla amb sorbet de mandarina ∙ Petits-fours

85€ Preu per persona (IVA inclòs)

Suggeriments

Visió japonesa

Sashimi de chutoro amb duxelle de Boletus, dashi de Boletus i rovell d’ou curat en soia Usuzukuri d’otoro i piquillo amb ou curat i salsa ume

Entrants

Tàrtar d’akami amb crema tèbia de sopa d’all, txangurro, bolets i bunyol de bolets Carn d’ull amb làmines de bolet confitat i de bolet cru, pil-pil de porro i crema d’all negre

Plats principals

Filet madurat 12 dies amb salsa de porto, piquillos confitats i puré de xirivia Tàrtar marcat a la graella amb Boletus amb safrà i rovell d’ou en tempura Tatin de botifarró de tonyina roja i piquillos amb gelat d’oli d’oliva a la brasa

Visió japonesa

Trilogia tradicional de sashimi Balfegó:

18 

Akami, chutoro i otoro

Sashimi d’otoro

17 

amb ume warishita, acompanyat de kizami wasabi casolà i xiitake saltat

Usuzukuri de chutoro

17 

amb salsa ponzu de tomàquet i oli d’alfàbrega

Sashimi d’akami

15 

amb brou dashi, ous d'ikura marinats en soia i base de daikon oroshi

La manera tradicional japonesa de servir la tonyina sobre una bola d'arròs suaument condimentada

Nigiri d’akami

4 

Niguiri de chutoro

4 

Nigiri d’otoro

4 

Nigiri d’akami nori

4 

Nigiri d’akami amb alga kombu blanca

4.5 

Nigiri de chutoro amb negi

4.5 

Nigiri de chutoro yuzukosho

4.5 

* Cítric i bitxo verd dolç

Nigiri de chutoro tosazu

4.5 

Nigiri de tataki de chutoro

4.5  

picant amb sabor a brasa

Nigiri d’otoro

4.5 

amb gari i yuzu, amb un refrescant sabor a gingebre i cítrics

Nigiri d’otoro aburi

4.5 

amb all negre i migas de tempura

Nigiri d’otoro amb momiji oroshi

4.5 

* Rave picant vermell

Nigiri d’otoro aburi

5.5 

cobert d’akami marinat i nap ratllat

Temakis

Temaki de Torotaku

5.5 

* Ventresca i nap japonès envinagrat

Temaki de tonyina picant acompanyat de shiso i cogombre amb shichimi togarashi

5.5  

* Barreja de set espècies japoneses

Temaki de tàrtar d’otoro i yaki maguro

7.5 

amb os de l’espina de tonyina a la brasa i salsa de soia, mirin i sucre

Uramakis

Uramaki d’otoro flambejat

12 

amb alvocat i salsa de sèsam

Chumaki d’otoro

12 

amb kizami wasabi i porro

Gunkans

Gunkan d’otoro i rovell d’ou de guatlla

5 

Gunkan d’otoro i ikura

5 

Donburi

Donburi de tàrtar de ventresca

9 

i ou macerat en soia

Donburi de tataki de chutoro

12 

amb shichimi togarashi

Caviars

Caviar d’oscietra (10 g)

35 

Un caviar elegant, llarg i molt untuós. S'obté de l'esturió rus -Acipenser gueldenstaedtii- o de l'esturió persa -Acipenser persicus-, originaris del mar Caspi.

Caviar Imperial (10 g)

50 

De suau acabat i sabor diví. S'obté de l'esturió kaluga -Huso dauricus- i el caviar schrencki -Acipenser schrenckii- tots dos originaris del riu Amur, Xina.

Caviar de beluga (10 g)

65 

Considerat el caviar més exclusiu de tots. S'obté de l'esturió beluga -Huso huso- nadiu de les conques dels mars Caspi, Negre, d’Azov i Adriàtic.

Com prefereixes degustar-lo?

Degustació japonesa amb nigiri de chutoro o otoro Degustació mediterrània amb truita de patates i ventresca

Entrants

El nostre tartar tradicional

22 

amb gelat de pistatxo i caviar de mostassa

Tàrtar de ventresca i gamba roja

32 

amb ikura i salsa XO

Ventresca i ostra

18 

amb salsa ponzu i escuma de sake i llima

Carpaccio d’otoro

22 

amb gelat de mostassa, tàrtar de tomàquet, olivada i aire d’oli mediterrani

Clatell en escabetx

24 

de pastanaga, iogurt i amanida de txangurro amb enciamet

Tataki de chutoro

26 

amb cebiche a la pedra de gambot i xili groc

Tàrtar d’akami

16 

amb ous trencats, crema de ceba escalivada i tòfona Tuber uncimatum

Croquetes de tonyina clàssiques

10 

Sobrassada de tonyina

14 

amb ou a baixa temperatura i xips de patata

Plats principals

Entrecot de mar (€/kg)

85 

amb patates amb mojo picón i pebrot vermell escalivat

Filet d'akami a la planxa

26 

amb foie i textures de ceba

Ventresca brasejada

26 

amb puré de xirivia, fons trufat de carn i escalunyes glacejades

Clatell a la planxa

24 

amb crema d’all negre i ceba tendra

Arròs socarrat

24 

amb tataki de chutoro

Chutoro confitat

26 

amb vieira i fons iodat de safrà

Galta amb porto

22 

amb bombó de cor, compota de poma i crema de castanya

Tonyina Pequín:

22 

harmònica amb glacejat hoisin picant, llardó de pollastre i couscous de coliflor

Els nostres postres

Babà al rom

9 

amb préssec flamejat, gelat de pinya colada i Chantilly de galanga

Citricus:

9 

gel de taronja i llorer amb flamet de maracujà, aire de mantega cítrica, roca efervescent de llima i gelat de llimona

Coulant de xocolata fornejat al moment

9 

i acompanyat de sorbet de maracujà

Pastís de formatge Bizkaigane

10 

amb formatge vell en crema, figa de molla vermella caramel·litzada i nou garapinyada. Acompanyat d'un Txakoli dolç.

Pastís de cafè i cacau

9 

amb cobertura felloutine, sorbet de mandarina i crema de fava tonka i vainilla

Vins dolços

Niepoort Ruby Dum

6 

Porto

Vittios Xarello

5 

Dolç sobremadurat

González Byass Néctar

5 

Pedro ximenes

Ca l'Elsa Naturalment Dolç

9 

Petit Manseng

Chateau Dereszla Aszú Tokaji 5 Puttonyos 2016

10 

Furmint, zéta i Hárslevelü

Château Violet-Lamothe

7 

Sémillon, sauvignon blanc i moscatell Sauternes

Itsasmendi Vendimia tardía Txakolin

7 

Hondarrabi zuri zerratie e Izkiriot handi

Sweet Clos Figueres

8 

Garnatxa

Licors i destil·lats

Licors de fruites Kuhri

3.5 

Poma o préssec

Martín Códax

4 / 7 

Orujo blanc

Martín Códax

4 / 7 

Licor d’herbes

Baileys

5 / 8 

Licor de whisky

Carlos III

5 

Brandy

Duque de Alba

8 

Brandy

Torres Hors dÂge Imperial

10.5 

Brandy

Hennessy VS

10 

Cognac

Seagrams

8 

Ginebra

Tanqueray

8 

Ginebra

Gin Nordés

9.5 

Ginebra gallega

Gin Mare

9.5 

Ginebra mediterrània

Gin Raw

12 

Ginebra de Barcelona

Jinzu

10 

Ginebra inglesa

Martin Miller's

9 

Ginebra anglesa

Citadelle

10 

Ginebra francesa

Absolut

8 

Vodka

Grey Goose

11 

Vodka

Beluga

12 

Vodka

Cutty Sark

8 

Whisky escocès

Jameson Select Reserve

9 

Whisky irlandès

Knockando 12 anys

11 

Whisky Malta Highlands

Nikka From The Barrel

16 

Double Matured Blended Whisky japonès

Suntory Hibiki Harmony

30 

Whisky japonés Copa - 30€ Xopet - 24€

The Yamazaki 12 años

40 

Whisky japonés Copa - 40€ Chupito - 33€

Lagavulin 2001 The Distillers Edition

20 

Islay Single Malt

Glenmorangie 18 años

24 

Highland Single Malt

Jack Daniels Old No. 7

8 

Bourbon

Clément

8 

Rom blanc de Martinica

Brugal Añejo

8 

Rom dominicà

Havana Club 7 años

9 

Rom cubà

Zacapa 23 años

15 

Rom de Guatemala

Santa Teresa Solera 1796

13 

Rom reserva veneçolà

José Cuervo Especial Reposat

6 

Tequila Xopet

Refrescos, aigües, cerveses i aperitius

Coca-Cola / Coca-Cola Zero

3 

Fanta taronja o llimona

3 

Tònica Schweppes

3 

Lipton

3 

Vichy Catalan | 500 ml

4 

Aigua 500 ml

3 

Aigua 1000 ml

4 

Asahi

3,5 / 4,5 

Canya Copa

La Granja de Goose

6 

Blates Amber Ale ABV: 5,8º

Gloria Ipa

6 

India Pale Ale ABV: 6,2º

Free Damm

3,5 

Yzaguirre Negro Reserva

5 

Yzaguirre Blanco Reserva

5 

Aperol Spritz

7,5 

Tío Pepe Palomino Fino

5 

Tío Pepe Fino en Rama

6 

Del Duque Amontillado

6 

Apóstoles Palo Cortado

6 

Alfonso Oloroso Seco

5 

Cafès i infusions

Kafa

2 

100% arabica Pure Ethiopia

Cafè tallat

2.2 

Cafè amb llet

2.5 

Cafè bombó

2.5 

Amb llet condensada

Cigaló

3 

Amb licor

Cafè irlandès

4 

Camamilla

3.5 

100% flors de camamilla

Menta

3.5 

Tisana tradicional

Digest

3.5 

Anís, marialluïsa, camamilla i regalèssia

Rooibos relax

3.5 

Llimona, taronja, roses i tarongina

Els nostres tes

Cos del desig

3.5 

Pu'er, pinya, roses i hibisc

Sencha amb cireres

3.5 

Te japonès amb cireres

Orange pekoe

3.5 

100% te de Ceilan grau superior

Te negre | BIO

3.5 

Cacau, ametlles i roses

Te negre chai | BIO

3.5 

Canyella, gingebre, clau d'espècia, pebre negre i cardamom