Imagen de restaurante

Tunateca

Avinguda Diagonal, 439, 08036 Barcelona

937 97 64 60

Idiomes

Seccions

Menú gastronòmic

El nostre menú més complet ofereix un viatge gastronòmic per les diferents parts de la tonyina roja Balfegó desde dues visions culinàries: la japonesa i la mediterrània. Tota una experiència multisensorial, única al món. La proposta gastronòmica compta amb opció de maridatge. El nostre sommelier ha estudiat les característiques organolèptiques dels plats que el conformen per produir sensacions delectables al paladar a l'uníson. A continuació, els mostrem la selecció de vins i licors seleccionats. El menú inclou els següents plats:

Aperitius

∙ Profiterola de sobrassada de tonyina amb glacejat de mel ∙ Mantega de sangatxo amb pa xinès ∙ Cebiche de ventresca i ostra amb escuma de pisco sauer ∙ Cappuccino Tunateca ◦ Maridatge | Vitis Picapoll Grape Ale

Visió japonesa

∙ Trilogia tradicional de sashimi Balfegó: akami, chutoro i otoro ∙ Nigiri d’akami amb alga kombu blanca ∙ Nigiri de chutoro amb shichimi togarashi ∙ Nigiri d’otoro yuzukosho ∙ Gunkan d’otoro tamago curat en soia ◦ Maridatge | Gekkeikan Daiginjo

Entrants

∙ Carpaccio d’otoro amb emulsió acídula de Boletus, xiitake macerat en shoyu dashi i tòfona negra ◦ Maridatge | Atalier ∙ El nostre tàrtar tradicional amb gelat de pistatxo i caviar de mostassa ◦ Maridatge | Marimar Estate Acero

Plats principals

∙ Chutoro confitat amb borraina i cremós de romesco i catxels ◦ Maridatge | La Coma ∙ Tonyina amb mole poblano amb ganache de foie, aire de plàtan especiat i cruixent de peus de porc ◦ Maridatge | Néctar PX ∙ Ventresca brasejada amb reducció de porto, flammulina, castanya, poma i ganache de cor ◦ Maridatge | Font de la Figuera Tinto

Postres

∙ Pa de pessic japonès amb textures àcides, gelat de mango i pols de iogurt i gerd ◦ Maridatge | Sweet de Clos Figueres ∙ Petits-fours

Menú gastronòmic 85€ Maridatge 60€ Preu per persona | IVA inclòs

Visió japonesa

Trilogia tradicional de sashimi Balfegó:
18

akami, chutoro i otoro

Sashimi d’otoro
17

amb ume warishita, acompanyat de kizami wasabi casolà i xiitake saltat

Usuzukuri de chutoro
17

amb salsa ponzu de tomàquet i oli d’alfàbrega

Sashimi d’akami
15

amb brou dashi, ous d'ikura marinats en soia i base de daikon oroshi

La manera tradicional japonesa de servir la tonyina sobre una bola d'arròs suaument condimentada
Nigiri d’akami
4
Nigiri de chutoro
4
Nigiri d’otoro
4
Nigiri d’akami nori
4
Nigiri d’akami amb alga kombu blanca
4.5
Nigiri de chutoro amb negi
4.5
Nigiri de chutoro yuzukosho
4.5

* cítric i bitxo verd dolç

Nigiri de chutoro tosazu
4.5
Nigiri de tataki de chutoro
4.5

picant amb sabor a brasa

Nigiri d’otoro amb gari i yuzu
4.5

amb un refrescant sabor a gingebre i cítrics

Nigiri d’otoro aburi
4.5

amb all negre i migas de tempura

Nigiri d’otoro amb momiji oroshi
4.5

* rave picant vermell

Nigiri d’otoro aburi
5.5

cobert d’akami marinat i nap ratllat

Temakis
Temaki de torotaku
5.5

* ventresca i nap japonès envinagrat

Temaki de tonyina picant acompanyat de shiso i cogombre amb shichimi togarashi
5.5

* barreja de set espècies japoneses

Temaki de tàrtar d’otoro i ventresca marinada en maguroyaki
6
Gunkans
Gunkan d’otoro i rovell d’ou de guatlla
5
Gunkan d’otoro i ikura
5
Rolls
Uramaki d’otoro flambejat
12

amb alvocat i salsa de sèsam

Chumaki d’otoro
12

amb kizami wasabi i porro

Donburis
Donburi de tàrtar de ventresca
9

i ou macerat en soia

Donburi de tataki de chutoro
12

amb shichimi togarashi

Caviars

Caviar d’oscietra (10 g)
35

Un caviar elegant, llarg i molt untuós. S'obté de l'esturió rus -Acipenser gueldenstaedtii- o de l'esturió persa -Acipenser persicus-, originaris del mar Caspi.

Caviar imperial (10 g)
50

De suau acabat i sabor diví. S'obté de l'esturió kaluga -Huso dauricus- i el caviar schrencki -Acipenser schrenckii- tots dos originaris del riu Amur, Xina.

Caviar de beluga (10 g)
65

Considerat el caviar més exclusiu de tots. S'obté de l'esturió beluga -Huso huso- nadiu de les conques dels mars Caspi, Negre, d’Azov i Adriàtic.

Com prefereixes degustar-lo?

Degustació japonesa amb nigiri de chutoro o otoro Degustació mediterrània amb truita de patates i ventresca

Entrants

El nostre tàrtar tradicional
20

amb burrata, tomàquet sec, olivada i mostassa d’alfàbrega

Tàrtar de ventresca i gamba roja
32

amb cremós de rovell i gochugaru

Usuzukuri de ventresca amb tàrtar d’ostra
28

salsa ponzu, kizami wasabi i granissat de sake i shiso verd

Carpaccio d’otoro
22

amb gelat de mostassa, tàrtar de tomàquet, olivada i aire d’oli mediterrani

Carpaccio d’otoro amb eriçó de mar
32

rovell d’ou de guatlla i salsa sukiyaki

Tataki de chutoro
28

amb cebiche a la pedra de gambot i xili groc

Tàrtar d’akami
16

amb ous trencats, crema de ceba escalivada i tòfona d’hivern

Croquetes de tonyina clàssiques
10
Sobrassada de tonyina
14

amb ous ferrats i xips de patata

Plats principals

Entrecot de mar (€/kg)
85

amb patates fregides, amanida verda i pebrot vermell escalivat

Filet d'akami a la planxa
26

amb foie i textures de ceba

Ventresca brasejada
24

amb reducció de porto, flammulina, castanya, poma i ganache de cor

Clatell a la planxa
26

amb crema d’all negre, esferificació de parmesà, Tuber melanosporum, enciamet i ceba tendra

Arròs socarrat
24

amb galet i pil-pil de porro

Ventresca al vapor
20

amb anko no kimo, cabdell de Tudela brasejat i fons de marmitako d’escamarlans

Galta farcida de duxelle de bolets
26

pedrers a la provençal i crema gelada de fava tonka

Tonyina Pequín:
24

harmònica amb amanida micro, aire de coliflor, llima, gingebre i llardó de pollastre

Les nostres postres

Babà al rom
9

amb préssec flamejat, gelat de pinya i Chantilly de llima i galanga

Citricus:
10

gel de taronja i llorer amb flamet de maracujà, aire de mantega cítrica, roca efervescent de llima i gelat de llimona

Coulant de xocolata fornejat al moment
10

amb brownie blanc, toffee, cremós i gelat de maracujà

Pastís de formatge Bizkaigane
10

amb cruixent de taronja en rotlle farcit de cabrales, ganache de nou, gelatina de mel i gelat d’armagnac i pruna

Pa de pessic japonès
9

amb textures àcides, gelat de mango i pols de iogurt i gerd

Vins dolços

Niepoort Ruby Dum
6

Porto

Vittios Xarel·lo
5

Dolç sobremadurat

González Byass Néctar
5

Pedro ximenes

Ca l'Elsa Naturalment Dolç
9

Petit manseng

Château Dereszla Tokaji Aszú 5 Puttonyos 2016
10

Furmint, zéta i hárslevelü

Château Violet-Lamothe
7

Sémillon, sauvignon blanc i moscatell Sauternes

Itsasmendi Vendimia tardía Txakoli
7

Hondarrabi zuri zerratie i izkiriot handi

Sweet Clos Figueres
8

Garnatxa

Licors i destil·lats

Licors de fruites Kuhri
3.5

Poma o préssec

Martín Códax
4 / 7

Orujo blanc

Martín Códax
4 / 7

Licor d’herbes

Baileys
5 / 8

Licor de whisky

Carlos III
5

Brandy

Duque de Alba
8

Brandy

Torres Hors dÂge Imperial
10.5

Brandy

Hennessy V.S
10

Cognac

Seagram’s
8

Ginebra

Tanqueray
8

Ginebra

Gin Nordés
9.5

Ginebra gallega

Gin Mare
9.5

Ginebra mediterrània

Gin Raw
12

Ginebra de Barcelona

Jinzu
10

Ginebra anglesa

Martin Miller's
9

Ginebra anglesa

Citadelle
10

Ginebra francesa

Absolut
8

Vodka

Grey Goose
11

Vodka

Beluga
12

Vodka

Cutty Sark
8

Whisky escocès

Jameson Select Reserve
9

Whisky irlandès

Knockando 12 anys
11

Whisky de Malta Highlands

Nikka From The Barrel
16

Double Matured Blended Whisky japonès

Suntory Hibiki Harmony
30

Whisky japonès Copa - 30€ Xopet - 24€

The Yamazaki 12 anys
40

Whisky japonès Copa - 40€ Xopet - 33€

Lagavulin 2001 The Distillers Edition
20

Islay Single Malt

Glenmorangie 18 anys
24

Highland Single Malt

Jack Daniel’s Old No. 7
8

Bourbon

Clément
8

Rom blanc de Martinica

Brugal Añejo
8

Rom dominicà

Havana Club 7 anys
9

Rom cubà

Zacapa 23 anys
15

Rom de Guatemala

Santa Teresa Solera 1796
13

Rom reserva veneçolà

José Cuervo Especial Reposat
6

Tequila Xopet

Refrescos, aigües, cerveses i aperitius

Coca-Cola / Coca-Cola Zero
3,5
Fanta taronja o llimona
3,5
Tònica Schweppes
3,5
Lipton
3,5
Vichy Catalan | 500 ml
4
Aigua 500 ml
3
Aigua 1000 ml
4
Asahi
3,5 / 4,5

Canya Copa

La Granja de Goose
6

Blates Amber Ale ABV: 5,8º

Gloria Ipa
6

India Pale Ale ABV: 6,2º

Free Damm
3,5
Yzaguirre Negro Reserva
5
Yzaguirre Blanco Reserva
5
Aperol Spritz
7,5
Tío Pepe Palomino Fino
5
Tío Pepe Fino en Rama
6
Del Duque Amontillado
6
Apóstoles Palo Cortado
6
Alfonso Oloroso Seco
5

Cafès i infusions

Kafa
2

100% arabica Pure Ethiopia

Cafè tallat
2.2
Cafè amb llet
2.5
Cafè bombó
2.5

Amb llet condensada

Cigaló
3

Amb licor

Cafè irlandès
4
Camamilla
3.5

100% flors de camamilla

Menta
3.5

Tisana tradicional

Digest
3.5

Anís, marialluïsa, camamilla i regalèssia

Rooibos relax
3.5

Llimona, taronja, roses i tarongina

Els nostres tes

Cos del desig
3.5

Pu'er, pinya, roses i hibisc

Sencha amb cireres
3.5

Te japonès amb cireres

Orange pekoe
3.5

100% te de Ceilan grau superior

Te negre | BIO
3.5

Cacau, ametlles i roses

Te negre chai | BIO
3.5

Canyella, gingebre, clau d'espècia, pebre negre i cardamom

Que aprofiti!