Imagen de restaurante

Tunateca

Avinguda Diagonal, 439, 08036 Barcelona

937 97 64 60

Idiomes

Seccions

Menú gastronòmic Red

El nostre menú més complet ofereix un viatge gastronòmic per les diferents parts de la tonyina roja Balfegó desde dues visions culinàries: la japonesa i la mediterrània. Tota una experiència multisensorial, única al món. La proposta gastronòmica compta amb opció de maridatge. El nostre sommelier ha estudiat les característiques organolèptiques dels plats que el conformen per produir sensacions delectables al paladar a l'uníson. El menú inclou els següents plats:

Aperitius

∙ Chutoro amb albergínia escalivada i pil-pil de rap a la brasa ∙ Tàrtar de ventresca i vieira amb salsa holandesa ibèrica i múrgoles ∙ Dim sun de tonyina amb salsa Hoisin i reducció d'ànec a les 5 espècies xineses ∙ Sopa miso amb escuma de patata i tòfona

Visió japonesa

∙ Trilogia tradicional de sashimi Balfegó: akami, chutoro i otoro ∙ Nigiri d'akami zuke amb alga wakame ∙ Nigiri d'akami amb kizami wasabi ∙ Nigiri de chutoro i caviar iranià d’oscietra ∙ Nigiri de chutoro amb shischimi Togarashi ∙ Nigiri d’otoro yuzukosho ∙ Gunkan d’otoro tamago

Entrants

∙ Carpaccio de secret de tonyina amb tàrtar de vaca vella Discarlux, 
rovell de guatlla i salsa sukiyaki
 ∙ El nostre tàrtar tradicional amb gelat de festuc i caviar de mostassa ∙ Tataki de chutoro i ceviche a la pedra de llagostí de sant Carles de la Ràpita

Plats principals

∙ Galta confitada, guisat de tripa de bacallà i favetes amb fons de cigrons ∙ Clatell a la planxa amb sashimi de navalla i salsa veloute iodada de gallina i safrà ∙ Filet de tonyina roja madurat amb foie i textures de ceba

Postre

∙ Compota de mango cítrica, gelat de coco i 
pa de pessic amb escuma de llet condensada i llimona ∙ Petit fours

Menú gastronòmic 109€ Maridatge 80€ Preu per persona | IVA inclòs

Menú gastronòmic Blue

El nostre menú Blue ofereix un viatge gastronòmic per les diferents parts de la tonyina roja Balfegó desde dues visions culinàries: la japonesa i la mediterrània. Tota una experiència multisensorial, única al món. La proposta gastronòmica compta amb opció de maridatge. El nostre sommelier ha estudiat les característiques organolèptiques dels plats que el conformen per produir sensacions delectables al paladar a l'uníson. El menú inclou els següents plats:

Aperitius

∙ Chutoro amb albergínia escalivada i pil-pil de rap a la brasa ∙ Dim sun de tonyina amb salsa Hoisin i reducció d'ànec a les 5 espècies xineses ∙ Sopa miso amb escuma de patata i tòfona

Visió japonesa

∙ Trilogia tradicional de sashimi Balfegó: akami, chutoro i otoro ∙ Nigiri d'akami zuke amb cebollí i gingebre ∙ Nigiri de chutoro amb momiji oroshi ∙ Nigiri d'otoro amb gari i yuzu ∙ Nigiri d'otoro tosazu brasejat

Entrants

∙ Carpaccio d’otoro amb emulsió acídula de Boletus, xiitake macerat en shoyu dashi i tòfona negra ∙ El nostre tàrtar tradicional amb gelat de festuc i caviar de mostassa

Plats principals

∙ Chutoro confitat amb salsa marinera, aire de gambot a l'estil Thai i esferificació de catxel ∙ Tonyina amb mole poblano amb ganache de foie, aire de plàtan especiat i cruixent de peus de porc ∙ Ventresca brasejada amb reducció de porto, flammulina, castanya, poma i ganache de cor

Postre

∙ Compota de mango cítrica, gelat de coco i 
pa de pessic amb escuma de llet condensada i llimona ∙ Petit fours

Menú gastronòmic 85€ Maridatge 80€ Preu per persona | IVA inclòs

Visió japonesa

Trilogia tradicional de sashimi Balfegó:
18

akami, chutoro i otoro

Sashimi d’otoro
17

amb ume warishita, acompanyat de kizami wasabi casolà i xiitake saltat

Usuzukuri de chutoro
17

amb salsa ponzu de tomàquet i oli d’alfàbrega

Sashimi d’akami
15

amb brou dashi, ous d'ikura marinats en soia i base de daikon oroshi

La manera tradicional japonesa de servir la tonyina sobre una bola d'arròs suaument condimentada

Nigiri d’akami
4
Nigiri de chutoro
4
Nigiri d’otoro
4
Nigiri d’akami nori
4
Nigiri d’akami amb alga kombu blanca
4.5
Nigiri de chutoro amb negi
4.5
Nigiri de chutoro yuzukosho
4.5

* cítric i bitxo verd dolç

Nigiri de chutoro tosazu
4.5
Nigiri de tataki de chutoro
4.5

picant amb sabor a brasa

Nigiri d’otoro amb gari i yuzu
4.5

amb un refrescant sabor a gingebre i cítrics

Nigiri d’otoro aburi
4.5

amb all negre i migas de tempura

Nigiri d’otoro amb momiji oroshi
4.5

* rave picant vermell

Nigiri d’otoro aburi
5.5

cobert d’akami marinat i nap ratllat

TEMAKIS

Temaki de torotaku
5.5

* ventresca i nap japonès envinagrat

Temaki de tonyina picant acompanyat de shiso i cogombre amb shichimi togarashi
5.5

* barreja de set espècies japoneses

Temaki de tàrtar d’otoro i ventresca marinada en maguroyaki
6

GUNKANS

Gunkan d’otoro i rovell d’ou de guatlla
5
Gunkan d’otoro i ikura
5

ROLLS

Uramaki d’otoro flambejat
12

amb alvocat i salsa de sèsam

Chumaki d’otoro
12

amb kizami wasabi i porro

DONBURIS

Donburi de tàrtar de ventresca
9

i ou macerat en soia

Donburi de tataki de chutoro
12

amb shichimi togarashi

Entrants

Carpaccio d’otoro
24

amb emulsió acídula de Boletus, xiitake macerat en shoyu dashi i tòfona negra

El nostre tàrtar tradicional
19

amb gelat de festuc i caviar de mostassa

Carpaccio de secret de tonyina
19

amb tàrtar de vaca vella Discarlux, 
rovell de guatlla i salsa sukiyaki


Tataki de chutoro
26

i ceviche a la pedra de llagostí de sant Carles de la Ràpita

Pesolets del Maresme
30

amb crema de patata i tòfona negra

Plats principals

Galta confitada
18

guisat de tripa de bacallà i favetes amb fons de cigrons

Clatell a la planxa
23

amb sashimi de navalla i salsa velouté iodada de gallina i safrà

Filet de tonyina roja madurat
26

amb foie i textures de ceba

Chutoro confitat amb salsa marinera
18

aire de gambot a l'estil Thai i esferificació de catxel

Tonyina amb mole poblano
11

amb ganache de foie, aire de plàtan especiat i cruixent de peus de porc

Ventresca brasejada
26

amb reducció de porto, flammulina, castanya, poma i ganache de cor

Suplement de pa
3

Postres

Compota de mango cítrica
7,5

gelat de coco i 
pa de pessic amb escuma de llet condensada i llimona

Coulant de xocolata fornejat al moment
7,5

amb gelat de caramel

Vins dolços

Niepoort Ruby Dum
6

Porto

Vittios Xarel·lo
5

Dolç sobremadurat

González Byass Néctar
5

Pedro ximenes

Ca l'Elsa Naturalment Dolç
9

Petit manseng

Château Dereszla Tokaji Aszú 5 Puttonyos 2016
10

Furmint, zéta i hárslevelü

Château Violet-Lamothe
7

Sémillon, sauvignon blanc i moscatell Sauternes

Itsasmendi Vendimia tardía Txakoli
7

Hondarrabi zuri zerratie i izkiriot handi

Sweet Clos Figueres
8

Garnatxa

Licors i destil·lats

Licors de fruites Kuhri
3.5

Poma o préssec

Martín Códax
4 / 7

Orujo blanc

Martín Códax
4 / 7

Licor d’herbes

Baileys
5 / 8

Licor de whisky

Carlos III
5

Brandy

Duque de Alba
8

Brandy

Torres Hors dÂge Imperial
10.5

Brandy

Hennessy V.S
10

Cognac

Seagram’s
8

Ginebra

Tanqueray
8

Ginebra

Gin Nordés
9.5

Ginebra gallega

Gin Mare
9.5

Ginebra mediterrània

Gin Raw
12

Ginebra de Barcelona

Jinzu
10

Ginebra anglesa

Martin Miller's
9

Ginebra anglesa

Citadelle
10

Ginebra francesa

Absolut
8

Vodka

Grey Goose
11

Vodka

Beluga
12

Vodka

Cutty Sark
8

Whisky escocès

Jameson Select Reserve
9

Whisky irlandès

Knockando 12 anys
11

Whisky de Malta Highlands

Nikka From The Barrel
16

Double Matured Blended Whisky japonès

Suntory Hibiki Harmony
30

Whisky japonès Copa - 30€ Xopet - 24€

The Yamazaki 12 anys
40

Whisky japonès Copa - 40€ Xopet - 33€

Lagavulin 2001 The Distillers Edition
20

Islay Single Malt

Glenmorangie 18 anys
24

Highland Single Malt

Jack Daniel’s Old No. 7
8

Bourbon

Clément
8

Rom blanc de Martinica

Brugal Añejo
8

Rom dominicà

Havana Club 7 anys
9

Rom cubà

Zacapa 23 anys
15

Rom de Guatemala

Santa Teresa Solera 1796
13

Rom reserva veneçolà

José Cuervo Especial Reposat
6

Tequila Xopet

Refrescos, aigües, cerveses i aperitius

Coca-Cola / Coca-Cola Zero
3,5
Fanta taronja o llimona
3,5
Tònica Schweppes
3,5
Lipton
3,5
Vichy Catalan | 500 ml
4
Aigua 500 ml
3
Aigua 1000 ml
4
Asahi
3,5 / 4,5

Canya Copa

La Granja de Goose
6

Blates Amber Ale ABV: 5,8º

Gloria Ipa
6

India Pale Ale ABV: 6,2º

Free Damm
3,5
Yzaguirre Negro Reserva
5
Yzaguirre Blanco Reserva
5
Aperol Spritz
7,5
Tío Pepe Palomino Fino
5
Tío Pepe Fino en Rama
6
Del Duque Amontillado
6
Apóstoles Palo Cortado
6
Alfonso Oloroso Seco
5

Cafès i infusions

Kafa
2

100% arabica Pure Ethiopia

Cafè tallat
2.2
Cafè amb llet
2.5
Cafè bombó
2.5

Amb llet condensada

Cigaló
3

Amb licor

Cafè irlandès
4
Camamilla
3.5

100% flors de camamilla

Menta
3.5

Tisana tradicional

Digest
3.5

Anís, marialluïsa, camamilla i regalèssia

Rooibos relax
3.5

Llimona, taronja, roses i tarongina

Els nostres tes

Cos del desig
3.5

Pu'er, pinya, roses i hibisc

Sencha amb cireres
3.5

Te japonès amb cireres

Orange pekoe
3.5

100% te de Ceilan grau superior

Te negre | BIO
3.5

Cacau, ametlles i roses

Te negre chai | BIO
3.5

Canyella, gingebre, clau d'espècia, pebre negre i cardamom

Que aprofiti!